Menu

Νέο σπορ scooter Yamaha X-MAX 400

Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με το MAX!

Yamaha X-MAX 400
Η φιλοσοφία της Yamaha είναι, και ήταν πάντα, να δημιουργεί συναρπαστικά και κομψά σπορ scooter σχεδιασμένα για να μπορούν όλοι να απολαμβάνουν κάθε διαδρομή στο μέγιστο και να αξιοποιούν τον πολύτιμο χρόνο μετακίνησης και αναψυχής. 
Εμπνευσμένα από το εμβληματικό TMAX που κυριαρχούσε στην κατηγορία των maxi scooter για πάνω από 15 χρόνια, τα άκρως επιτυχημένα σπορ scooter MAX είναι τα απόλυτα μοντέλα κορυφαίας κατηγορίας. Κάθε μοντέλο της σειράς MAX είναι σχεδιασμένο για να ξεπερνά τις προσδοκίες του πελάτη κάθε φορά, προσφέροντας πραγματικά δυναμική απόδοση, κορυφαία ποιότητα και κομψό ευρωκεντρικό στυλ. 
Αυτός ο ειδικός τύπος MAX, που συνδυάζει μοναδικά προηγμένη τεχνολογία Yamaha με ευρωπαϊκή κομψότητα, είναι αποδεδειγμένα εξαιρετικά δημοφιλής σε μεγάλη γκάμα αναβατών. Τα μοντέλα της οικογένειας MAX που ξεκινούν από τα 125 κ.εκ. και φτάνουν τα 530 κ.εκ. αποτελούν πάνω από τις μισές πωλήσεις scooter της Yamaha σε αυτήν τη σημαντική και υψηλού κύρους κατηγορία. Η επωνυμία MAX συνεχίζει να θέτει τα πρότυπα στο στυλ, την ποιότητα, την τεχνολογία, την ευελιξία και την απόδοση.

 

Χρειάζεστε περισσότερη απόδοση;  Νέο X-MAX 400!

Yamaha X-MAX 400
Κάθε μοντέλο που φέρει το διάσημο λογότυπο MAX δικαιώνει απόλυτα το όνομά του. Από το ντεμπούτο του στην ευρωπαϊκή αγορά την άνοιξη του 2013, το αρχικό X-MAX 400 απέκτησε μια αξιοζήλευτη φήμη ως ένα από τα πιο κομψά, ικανά και λειτουργικά μέσα μετακίνησης μεγάλων αποστάσεων, καθώς και ως ένα εξαιρετικά άνετο και άκρως απολαυστικό σπορ scooter για τις εξορμήσεις τα σαββατοκύριακα. 
Οι βασικοί σχεδιαστικοί στόχοι της Yamaha ήταν να δημιουργήσει ένα νέο X-MAX 400 που προσφέρει ακόμα μεγαλύτερα επίπεδα άνεσης στον αναβάτη και το συνεπιβάτη. Οι υψηλές συνολικές προδιαγραφές και η υπερσύγχρονη σχεδίαση του νέου μοντέλου ενισχύει ακόμα περισσότερο τη θέση του ως ένα scooter κορυφαίας ποιότητας με έντονες επιρροές της ιστορικής κληρονομιάς TMAX. Για βελτιωμένη πρακτικότητα, το μοντέλο του 2018 είναι εξοπλισμένο με νέα χαρακτηριστικά σειράς έτσι ώστε κάθε διαδρομή να είναι πιο εύκολη και απολαυστική. 
Η Yamaha έχει βελτιώσει την απόδοση του μοντέλου 2018 σε πολλούς τομείς. Κάθε αναβάτης που είχε κάποια στιγμή στην κατοχή του ένα scooter της οικογένειας MAX θα αγαπήσει τη λειτουργία, το χειρισμό, την αίσθηση και την εμφάνιση του νέου X-MAX 400.

Δύναμη και ευελιξία


Η νέα δυναμική σχεδίαση του X-MAX 400 είναι εμπνευσμένη από το άκρως επιτυχημένο νέο X-MAX 300 και είναι απόλυτα προφανές ότι σχεδόν κάθε χαρακτηριστικό σε αυτό το κορυφαίο σπορ scooter έχει επιρροές από το DNA της σειράς MAX. Το όμορφα σχεδιασμένο πάνελ με την άμεσα αναγνωρίσιμη μπροστινή όψη με διπλούς προβολείς, προσφέρει ξεχωριστή και αξιόπιστη εμφάνιση, ενώ το εμβληματικό του σχήμα μπούμερανγκ επιβεβαιώνει για ακόμα μία φορά τις επιρροές από την ιστορική κληρονομιά της σειράς MAX. 
Χάρη στον μοναδικό και ειδικό συνδυασμό από ελαφρύ και μικρό σκελετό, πανίσχυρο κινητήρα 400 κ.εκ. και εξελιγμένη τεχνολογία υποβοήθησης αναβάτη, το X-MAX 400 εξισορροπεί ιδανικά κομψότητα, απόδοση και λειτουργικότητα στην κατηγορία των σπορ scooter. 
Ο καλύτερος τρόπος για τις καθημερινές μετακινήσεις στην πόλη. Όταν έρθει η ώρα της χαλάρωσης, μπορείτε να απολαύσετε πλήρως τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο σας χάρη στην εξαιρετική άνεση που προσφέρει το X-MAX 400 σε συνδυασμό με την ισχυρή απόδοση κινητήρα και πλαισίου. 

Πανίσχυρος και οικονομικός κινητήρας 400 κ.εκ. συμβατός με το πρότυπο EU4

Με πανίσχυρο και οικονομικό κινητήρα 400 κ.εκ., το X-MAX 400 είναι η ξεκάθαρη επιλογή για όσους μετακινούνται καθημερινά προς την πόλη για την εργασία τους και χρησιμοποιούν αυτοκινητόδρομο στη διαδρομή τους. Ο τεχνολογικά προηγμένος, τετράχρονος, υγρόψυκτος κινητήρας 400 κ.εκ. παράγει υψηλά επίπεδα ροπής για πανίσχυρη επιτάχυνση εν κινήσει, διευκολύνοντας και επιταχύνοντας την προσπέραση οχημάτων. 
Αυτά τα υψηλά επίπεδα απόδοσης προσφέρουν περισσότερη σιγουριά στον αναβάτη του X-MAX 400 κατά την οδήγηση στους γεμάτους κίνηση αυτοκινητόδρομους. Επίσης, οι γρήγορες ταχύτητες που επιτυγχάνονται από τον μονοκύλινδρο, υγρόψυκτο κινητήρα 400 κ.εκ. με 2ΕΕΚ διευκολύνουν τις διαδρομές μεγάλων αποστάσεων από τα προάστια στην πόλη. 
Χάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία κινητήρα της Yamaha και στο υπερσύγχρονο σύστημα ψεκασμού καυσίμου, οι αναβάτες του X-MAX 400 μπορούν να είναι βέβαιοι ότι αυτό το κορυφαίο scooter είναι ένα από τα πλέον οικονομικά και αξιόπιστα μοντέλα στην κατηγορία του. Επίσης, είναι συμβατό με το πρότυπο EU4 για λιγότερες εκπομπές καυσαερίων. 

Προβολείς LED και πίσω φώτα LED

Yamaha X-MAX 400
Το X-MAX 400 δημιουργήθηκε για να δώσει σε κάθε αναβάτη την ευκαιρία να απολαύσει την πιο πρόσφατη τεχνολογία που έχει να προσφέρει η Yamaha. Για να τονιστεί το ξεχωριστό στυλ MAX, το νέο μοντέλο έχει φώτα LED. Οι πανίσχυροι διπλοί προβολείς LED και τα φώτα-οδηγοί προσφέρουν μια δυνατή δέσμη που δίνει τη δυνατότητα στον αναβάτη όχι μόνο να βλέπει αλλά και να τον βλέπουν, ενώ το κομψό πίσω φως LED διαθέτει φως-οδηγό.

Φινίρισμα υψηλής ποιότητας και πολυτελές εσωτερικό


Η σειρά MAX φημίζεται για την κορυφαία ποιότητά της. Η πρώτη αίσθηση που δίνει το X-MAX 400 όταν κάθεστε είναι ενός πολυτελούς σπορ αυτοκινήτου, ενώ η κορυφαία στην κατηγορία του ποιότητα προσφέρει στον αναβάτη μια μοναδική αίσθηση περηφάνιας. 
Η διπλή σέλα νέας σχεδίασης έχει ανεξάρτητο προστατευτικό πλάτης αναβάτη που προσφέρει πρόσθετη οσφυϊκή στήριξη για κορυφαία άνεση στις διαδρομές, ενώ το δίχρωμο φινίρισμα και οι όμορφες σχεδιαστικές λεπτομέρειες του καλύμματος σέλας, όπως οι διπλές ραφές, ενισχύουν την εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια που είναι έκδηλη σε αυτό το scooter. 
Για επαρκή προστασία από τον άνεμο στις υψηλές ταχύτητες που εξασφαλίζει ο πανίσχυρος κινητήρας 400 κ.εκ., το scooter είναι εξοπλισμένο με ανεμοθώρακα 2 θέσεων που μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία, ενώ οι ελαφριές ζάντες αλουμινίου νέας σχεδίασης τονίζουν την αίσθηση πολυτελούς σπορ αυτοκινήτου. 
Αυτή η αίσθηση συνεχίζεται στο υπερσύγχρονο ταχύμετρο νέας σχεδίασης που διαθέτει δύο κλασικά αναλογικά όργανα για το στροφόμετρο και το ταχύμετρο με μαύρο φόντο και λευκούς αριθμούς. Η απλή ψηφιακή οθόνη LCD στο κέντρο εμφανίζει μεγάλη γκάμα πληροφοριών. Επίσης, για μεγαλύτερη άνεση, υπάρχει μια πρίζα 12 V για την τροφοδοσία και τη φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών, τις οποίες μπορείτε να αποθηκεύσετε στον μεγάλο χώρο αποθήκευσης που υπάρχει κάτω από τη σέλα όταν δεν τις χρησιμοποιείτε. 

Μεγαλύτερος χώρος αποθήκευσης για 2 κράνη

Yamaha X-MAX 400
Παρόλο που το X-MAX 400 έχει πάνελ μικρών διαστάσεων, ο χώρος αποθήκευσης είναι μεγαλύτερος από ποτέ. Ο μεγάλος χώρος αποθήκευσης κάτω από τη σέλα χωράει δύο κράνη full-face ή μια τσάντα μεγέθους A4 και είναι εξοπλισμένος με εύχρηστο φως για μεγαλύτερη άνεση. Χάρη στον τεράστιο χώρο αποθήκευσης, αυτό το κορυφαίο X-MAX είναι ένα πραγματικά πρακτικό μέσο μετακίνησης για μεγάλες αποστάσεις, καθώς και εξαιρετικά ευέλικτο για ημερήσια ή μεγαλύτερα ταξίδια.

Καθημερινή ευκολία με σύστημα ανάφλεξης χωρίς κλειδί “Smart Key”

Yamaha X-MAX 400
Ακόμα ένα από τα κορυφαία στην κατηγορία του χαρακτηριστικά του X-MAX 400 είναι το σύστημα ανάφλεξης χωρίς κλειδί “Smart Key” που έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει την καθημερινότητά σας. Εφόσον έχετε μαζί σας το Smart Key, μπορείτε να θέσετε σε λειτουργία τον κινητήρα, να ξεκλειδώνετε το τιμόνι και τη σέλα, και να έχετε πρόσβαση στον μεγάλο χώρο αποθήκευσης κάτω από τη σέλα και στο ρεζερβουάρ καυσίμου 14 λίτρων με μεγάλη αυτονομία. Με το τηλεχειριστήριο του Smart Key, μπορείτε ακόμα να κλειδώσετε και να εντοπίσετε το X-MAX 400 με το πάτημα ενός κουμπιού.

Χειρισμός τύπου μοτοσυκλέτας

Yamaha X-MAX 400
Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά της κορυφαίας σε πωλήσεις σειράς MAX είναι ο σπορ χειρισμός τύπου μοτοσυκλέτας. Για εύκολη οδήγηση με ευέλικτο χειρισμό και εξαιρετική άνεση, ακόμα και με συνεπιβάτη σε ανώμαλες επιφάνειες, το X-MAX 400 είναι εξοπλισμένο με νέα μπροστινά τηλεσκοπικά πιρούνια τύπου μοτοσυκλέτας.

Ασφάλεια και έλεγχος με το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (TCS)

Yamaha X-MAX 400
Το X-MAX 400 είναι σχεδιασμένο για καθημερινή χρήση και απόλαυση. Για την παροχή υψηλών επιπέδων ασφάλειας και ελέγχου σε κάθε αναβάτη κατά την οδήγηση σε διάφορες επιφάνειες, το νέο μοντέλο διαθέτει σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (TCS) στον βασικό εξοπλισμό. 
Αυτό το δοκιμασμένο ηλεκτρονικό σύστημα εμποδίζει την απώλεια πρόσφυσης του πίσω τροχού σε βρεγμένους δρόμους και ολισθηρές επιφάνειες, όπως φρεάτια, για να προσφέρει πρόσθετη σιγουριά και αυτοπεποίθηση σε κάθε αναβάτη. Όταν οι ηλεκτρονικοί αισθητήρες του συστήματος TCS εντοπίζουν ολίσθηση στον πίσω τροχό, μειώνουν τη μετάδοση κίνησης στον πίσω τροχό, κάνοντας αυτό το υψηλής τεχνολογίας σπορ scooter ακόμα πιο απολαυστικό κάθε μέρα της εβδομάδας. 

Διπλά μπροστινά δισκόφρενα με ABS

Για πανίσχυρο και ομαλό φρενάρισμα, το X-MAX 400 επωφελείται από τα διπλά μπροστινά δισκόφρενα 267 χιλ. σε συνδυασμό με το πίσω δισκόφρενο 267 χιλ. με ABS στον βασικό εξοπλισμό. Το ηλεκτρονικό σύστημα παρεμβαίνει όταν χρειάζεται και εμποδίζει το μπλοκάρισμα των τροχών κατά το φρενάρισμα σε ολισθηρές επιφάνειες, για πρόσθετη ασφάλεια, σιγουριά και δυνατότητα ελέγχου, μετατρέποντας αυτό το κορυφαίο σπορ scooter σε ένα από τα πλέον τεχνολογικά προηγμένα μοντέλα που κυκλοφορούν. 

Φρένο στάθμευσης για καθημερινή πρακτικότητα

Yamaha X-MAX 400
Το X-MAX 400 διευκολύνει και κάνει ακόμα πιο απολαυστικές τις καθημερινές μετακινήσεις, χάρη στο εύχρηστο φρένο στάθμευσης που σημαίνει ότι μπορείτε να σταθμεύετε σε κεκλιμένες ή ανώμαλες επιφάνειες με σιγουριά. Ένα ακόμα παράδειγμα των πολλών χρήσιμων χαρακτηριστικών, που καθιστούν αυτό το κορυφαίο X-MAX ένα τόσο πρακτικό και εύχρηστο σπορ scooter, είναι το ρυθμιζόμενο τιμόνι 2 θέσεων.

Γνήσια εξαρτήματα και αξεσουάρ

Κάθε αναβάτης έχει διαφορετικό τρόπο ζωής. Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και τις επιθυμίες κάθε κατόχου X-MAX 400, δημιουργήσαμε μια μεγάλη γκάμα γνήσιων εξαρτημάτων και αξεσουάρ που απευθύνονται τόσο στους πελάτες που προσανατολίζονται περισσότερο στη σπορ οδήγηση, όσο και στους πελάτες που ταξιδεύουν πολύ. Χάρη σε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, από τον σπορ ανεμοθώρακα και το σύστημα εξάτμισης μέχρι τους χώρους για μεταφορά βαλίτσας ή άλλων αποσκευών, αυτό το scooter είναι εξαιρετικά πρακτικό για τον καθένα.

Βασικά χαρακτηριστικά του X-MAX 400

Yamaha X-MAX 400
Κορυφαίο σπορ scooter με δυναμικό DNA από τη σειρά MAX 
Ευέλικτο μέσο για τις καθημερινές μετακινήσεις και τις αποδράσεις τα σαββατοκύριακα 
Το πιο μικρό σπορ scooter στην κατηγορία του 
Βάρος πλήρες υγρών 210 κιλά- 5 κιλά ελαφρύτερο από το προηγούμενο μοντέλο 
Πανίσχυρος κινητήρας 400 κ.εκ., συμβατός με το πρότυπο EU4 
Μπροστινά πιρούνια διπλής δαγκάνας τύπου μοτοσυκλέτας και πίσω ανάρτηση μεγάλης διαδρομής 
Φρένο στάθμευσης για ασφαλές παρκάρισμα 
Διπλά μπροστινά δισκόφρενα 
Σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (TCS) και ABS 
Τεράστιος χώρος αποθήκευσης για δύο κράνη full-face 
Εύχρηστο φως κάτω από τη σέλα 
Ανεμοθώρακας 2 θέσεων ρυθμιζόμενος με εργαλείο 
Σύστημα ανάφλεξης χωρίς κλειδί “Smart Key” 
Διπλοί προβολείς LED με φως-οδηγό 
Πίσω φως LED με φως-οδηγό 
Όργανα LCD πολλαπλών λειτουργιών 
Τιμόνι 2 θέσεων ρυθμιζόμενο με εργαλείο 
Όρθια και ενεργητική θέση οδήγησης

Χρώματα
Phantom Blue 
Sonic Grey 
Blazing Grey

Διαθεσιμότητα
Αύγουστος 2017