Menu

Στο “Climb to the Clouds”: συναρπαστικό αποτέλεσμα για το rally Abarth 124 στις Ηνωμένες Πολιτείες

• Στο MT Washington Hillclimb, το αυτοκίνητο κέρδισε την κατηγορία Prepared car, με τον Kevin Wesley να τερματίζει έκτο στη γενική κατάταξη και τη Sara Price να οδηγεί τις γυναίκες.
• Μια προκλητική και εντυπωσιακή πορεία με μεγάλες εκτάσεις βρωμιάς και καταπληκτικά τοπία.

Fiat Abarth 124

Το ράλλυ Abarth 124 σημείωσε ένα εξαιρετικό αθλητικό αποτέλεσμα στις Ηνωμένες Πολιτείες στη θεαματική MT Ουάσιγκτον Hillclimb, μια διαδρομή ύψους περίπου 8 μιλίων (12 χιλιομέτρων) μακρού στυλ Pikes Peak, με χωματόδρομους και εκπληκτικά τοπία. Ο Αμερικανός Kevin Wesley οδήγησε την ιταλική αράχνη να κερδίσει την κατηγορία Prepared, καταλήγοντας με μια ηχηρή έκτη θέση στη γενική κατάταξη για να αποδείξει πόσο ανταγωνιστικό είναι το αυτοκίνητο. Το πολύ διαφορετικό αγώνισμα αγώνων, το οποίο είναι εξαιρετικά γρήγορο στο σύνολό του, ενίσχυσε την ισχύ και το χειρισμό του αυτοκινήτου και επέτρεψε στους οδηγούς του να αναλάβουν το προβάδισμα μπροστά από πιο ισχυρούς ανταγωνιστές των τετρακίνων.
Εξαιρετική ήταν επίσης το αποτέλεσμα του δεύτερου αγώνα Abarth 124, που οδήγησε η Sara Price, η οποία οδήγησε τις γυναίκες να καταλήγουν στην 38η θέση στη γενική κατάταξη.
Fiat Abarth 124