Menu

20th Anniversary της YZF-R1 GYTR

Ετοιμαστείτε να κατακτήσετε τις πίστες με την

εορταστική έκδοση “20th Anniversary” της YZF-R1

GYTR

Η εξαιρετικά περιορισμένη επετειακή έκδοση “20th Anniversary” της YZF-R1 GYTR για το 2019 είναι τώρα διαθέσιμη για παραγγελία! Με τα ίδια περήφανα χρώματα που χρησιμοποίησε η Εργοστασιακή αγωνιστική ομάδα της Yamaha όταν έσπασε το ρεκόρ κερδίζοντας στο Suzuka 8 Hours για τέταρτη συνεχόμενη φορά, αυτή η αγωνιστική μοτοσυκλέτα χρειάζεται μόνο να ξεχυθεί στις πίστες για να τις κατακτήσει.

Πριν από δύο δεκαετίες, η Yamaha αποκάλυψε την YZF-R1. Μια σχεδίαση που έφερε επανάσταση στην αγορά των superbike μοτοσυκλετών, τόσο στο χώρο των αγωνιστικών μοντέλων όσο και στο χώρο των μοντέλων παραγωγής. Κατά τα προηγούμενα είκοσι χρόνια, συνέχισε να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας. Έχει πετύχει απίστευτα αποτελέσματα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα αντοχής μοτοσυκλετών της FIM και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Superbike της FIM και δεν έχει σταματήσει να λατρεύεται από τους αναβάτες μοτοσυκλετών superbike σε ολόκληρο τον κόσμο.

Γιορτάζοντας τα 20 χρόνια πρωτοπορίας της YZF-R1 στην τεχνολογία των superbike μοτοσυκλετών, η Yamaha παρουσίασε μια ανανεωμένη εμφάνιση με βάση τον εμβληματικό χρωματικό συνδυασμό κόκκινου, μαύρου και λευκού που έχει μείνει αξέχαστος από το πρώτο κιόλας μοντέλο του 1998. Εκείνος ο χρωματικός συνδυασμός έχει εμφανιστεί σε εκδηλώσεις μηχανοκίνητου αθλητισμού ανά τον κόσμο, αλλά το αποκορύφωμα ήταν αναμφισβήτητα στον πιο διάσημο αγώνα αντοχής, το Suzuka 8 Hours. Και οι τρεις επίσημες αγωνιστικές ομάδες της Yamaha δημιούργησαν δικές τους εκδοχές της διαχρονικής σχεδίασης, αλλά ήταν η Εργοστασιακή αγωνιστική ομάδα της Yamaha που κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ που κατείχε η ίδια, φέρνοντας την YZF-R1 μια εκπληκτική τέταρτη συνεχόμενη νίκη.

Τώρα, έχετε την ευκαιρία να οδηγήσετε αγωνιστικά ένα αυθεντικό κομμάτι της ιστορίας του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η έκδοση “20th Anniversary” της YZF-R1 GYTR είναι μια μηχανή κατασκευασμένη αποκλειστικά για χρήση σε πίστα και έρχεται εξοπλισμένη με μια μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων GYTR (Genuine Yamaha Technology Racing), καθώς και με άλλα εξαρτήματα υψηλών επιδόσεων στον βασικό εξοπλισμό, που παρουσιάζονται στον ειδικό ιστότοπο: www.yamaha-racing.com/yzf-r1-gytr

Αυτή η τρομερή μοτοσυκλέτα εξαιρετικών επιδόσεων που είναι έτοιμη για πίστα, είναι μια εξαιρετικά περιορισμένη έκδοση, καθώς θα διατεθούν συνολικά είκοσι μονάδες, μία για κάθε χρόνο της ιστορίας της YZF-R1 είτε μέσα στις αγωνιστικές πίστες είτε έξω από αυτές. Κάθε μονάδα φέρει τον δικό της αριθμό Limited Edition χαραγμένο στην πάνω τιμονόπλακα και συνοδεύεται από πιστοποιητικό γνησιότητας.

Κάθε μία από τις 20 διαθέσιμες μονάδες συναρμολογείται προσεκτικά, δοκιμάζεται και ρυθμίζεται με γνώμονα τον νέο ιδιοκτήτη της. Το προσωπικό της επίσημης αγωνιστικής ομάδας της Yamaha θα συναρμολογήσει κάθε μία από αυτές τις μοναδικές μοτοσυκλέτες και έπειτα θα κάνει μια πλήρη δοκιμή στρωσίματος του κινητήρα στο δυναμόμετρο και την πρώτη αλλαγή λαδιών χρησιμοποιώντας ποιοτικό λάδι Yamalube. Αυτές οι μοτοσυκλέτες θα είναι πλήρως εξοπλισμένες και έτοιμες να ξεχυθούν στην πίστα.

Εκτός από την ευκαιρία να οδηγήσουν μια από τις πιο εμβληματικές μηχανές στην ιστορία των αγώνων που δεν βλέπει την ώρα να βάλει φωτιά στην άσφαλτο, οι τυχεροί αγωνιζόμενοι αναβάτες που θα πάρουν στα χέρια τους την έκδοση “20th Anniversary” της YZF-R1 θα προσκληθούν επίσης να συμμετάσχουν στην εκδήλωση Yamaha Racing Experience που θα γίνει την άνοιξη/το καλοκαίρι του 2019. Όλοι όσοι θα συμμετέχουν, θα πάρουν μέρος σε μια εξειδικευμένη δοκιμή ρύθμισης της YZF-R1 GYTR, κατά την οποία θα προετοιμαστεί με ακόμα περισσότερη ακρίβεια κάθε παράμετρος λειτουργίας του κτήνους, ώστε να μπορέσουν να αποκομίσουν κάθε διαθέσιμο χιλιοστό του δευτερολέπτου σε ρυθμούς αγώνα από αυτές τις μοναδικές μοτοσυκλέτες.

Για να έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε μία από τις είκοσι διαθέσιμες μονάδες, η παράδοση των οποίων θα αρχίσει από τα μέσα Μαρτίου του 2019, κατευθυνθείτε εδώ γρήγορα, στείλτε την αίτησή σας και μπορεί να είστε ανάμεσα στους λίγους τυχερούς που θα κατακτήσουν τις πίστες με αυτήν την μοναδική μοτοσυκλέτα Superbike!

 

Η YZF-R1 GYTR προορίζεται αποκλειστικά για χρήση σε πίστα και δεν μπορεί να ταξινομηθεί για χρήση στο δρόμο.